Rodinné konference opět v přípravě


V souvislosti s rozvolňováním vládních opatření ohledně koronaviru jsou naši koordinátoři opět v terénu! Po dohodě s rodinou a vybaveni ochrannými pomůckami pokračujeme v přípravách rodinných konferencí. Obzvláště v těžkém období potřebují rodiny podporu. Rodinné konference ji nabízí.

Sledujte nás také
na facebooku

Aktuálně

Stránka 1 z 11  > >>

Srdečně zveme příznivce rodinných konferencí na 15. metodické setkání, které se uskuteční 6. června 2024 v en centru v Pardubicích. Mají rodinné konference nakročeno stát se běžným nástrojem sociální práce s ohroženou rodinou? Jak si stojíme v porovnání s kolegy v Evropě? Pochybujete? Nevíte? Chcete se podělit o své zkušenosti? Chcete jen poslouchat? Vy všichni jste zváni!

Vážení kolegové, milí přátelé,
dovolte nám, abychom se na začátku roku připojili k přání všeho dobrého a k povzbuzení od Dalajlámy:
„Soucit a tolerance nejsou známkou slabosti, ale znamením síly.“


Těšíme se na spolupráci v novém roce.
Tým RK centra


Srdečně zveme příznivce rodinných konferencí na 14. metodické setkání, tentokráte do Brna. Budeme se na vás těšit ve čtvrtek 23. listopadu 2023 od 9.30 hod u kolegů z organizace IQ Roma sevis, kterým děkujeme za spolupořádání.

V Centru Don Bosco v Pardubicích se v úterý 26. září 2023 konala výjimečná událost, která připomněla desetiletou historii rodinných konferencí (RK) v České republice a šestiletou existenci RK centra, společného projektu organizací Amalthea z. s. a energeia, o. p. s.


Srdečně zveme příznivce rodinných konferencí na 13. metodické setkání. Uskuteční se ve čtvrtek 8. června 2023 od 9.30 hod v Praze v prostorách pořádající organizace LATA.