Školení nových koordinátorek RK


Vyškolili jsme tým 12-ti nových koordinátorek RK. Je to dobrá zpráva pro rodiny s dětmi, které mohou využít nabídku realizace rodinné konference na území Pardubického, Královéhradeckého kraje a kraje Vysočina. Celkem 3 naše nové kolegyně již zahájily přípravu své první rodinné konference, čtvrtá z nich je s přípravou u konce a počátkem února zažije své první rodinné setkání. Moc nás těší zájem celého týmu, věříme, že si brzy zažijí svou první rodinnou konferenci všechny naše nové kolegyně!
 

 

 

Sledujte nás také
na facebooku

Aktuálně

Stránka 1 z 11  > >>

Srdečně zveme příznivce rodinných konferencí na 15. metodické setkání, které se uskuteční 6. června 2024 v en centru v Pardubicích. Mají rodinné konference nakročeno stát se běžným nástrojem sociální práce s ohroženou rodinou? Jak si stojíme v porovnání s kolegy v Evropě? Pochybujete? Nevíte? Chcete se podělit o své zkušenosti? Chcete jen poslouchat? Vy všichni jste zváni!

Vážení kolegové, milí přátelé,
dovolte nám, abychom se na začátku roku připojili k přání všeho dobrého a k povzbuzení od Dalajlámy:
„Soucit a tolerance nejsou známkou slabosti, ale znamením síly.“


Těšíme se na spolupráci v novém roce.
Tým RK centra


Srdečně zveme příznivce rodinných konferencí na 14. metodické setkání, tentokráte do Brna. Budeme se na vás těšit ve čtvrtek 23. listopadu 2023 od 9.30 hod u kolegů z organizace IQ Roma sevis, kterým děkujeme za spolupořádání.

V Centru Don Bosco v Pardubicích se v úterý 26. září 2023 konala výjimečná událost, která připomněla desetiletou historii rodinných konferencí (RK) v České republice a šestiletou existenci RK centra, společného projektu organizací Amalthea z. s. a energeia, o. p. s.


Srdečně zveme příznivce rodinných konferencí na 13. metodické setkání. Uskuteční se ve čtvrtek 8. června 2023 od 9.30 hod v Praze v prostorách pořádající organizace LATA.